Sammy Hagar Nästa Kapitel: Att skriva en ’Livsstil kokbok’
by on oktober 12, 2015 in News

Av Andy Greene 1 Oktober 2015…

sammy_hagerIngen var mer chockad än Sammy Hagar när han läste sina 2011 memoarer: My Uncensored Life in Rock sköt till nummer ett på New York Times Best Sellers listan. ”Det var bara en grand slam”, säger han till Rolling Stone. ”Och jag ger kredit där den berör. Det hände eftersom ni [Rolling Stone] körde ett utdrag som Howard Stern såg och förde mig i luften. Efter det var det som,” Bang! Number One!”

Hans förläggare bad om en uppföljning omedelbart efter. ”De drev mig och drev mig och jag har inte något i åtanke”, säger han. ”Jag insåg att fansen vill lära sig något om mig som de inte vet. De fick det i den sista boken om min barndom och allt som verkligen gick med Van Halen. Jag tänkte för mig själv, ”Jag vill ge fansen något annat steg. jag ska berätta vad jag gör när jag inte rockar.”

Det visar sig att det innebar att skriva vad han beskriver som en ”livsstils kokbok” kallas Har Vi Roligt Ännu? The Cooking och Partys handboken. ”Jag vill berätta för folk hur jag bor”, säger han. . ”Och då är det en handbok där jag förklara att du inte behöver vara en miljardär för att ha ett gott liv. Du kanske inte har jeten och flera hus, men allt jag gör med min fru och barn – som t.ex. matlagning, äta, dricka, grilla – kan du göra också, om du inte har en pool eller en strand framför ditt hus, lämna in sprinklerna och tänd på grillen.”

Läs mer:

Leave a Reply

- - - - - NOSTALGIROCK 2015 - 2020 - - - - -