Forum
Solceller i Uppsala
 
Aviseringar
Rensa allt

Solceller i Uppsala  

  RSS

Sander
(@sander)
Eminent Medlem
Blev medlem: 12 månader sedan
Inlägg: 28
24/05/2023 4:56 e m  

Hej alla! Jag ville starta den här diskussionen för att prata om solceller i Uppsala. Jag är intresserad av att installera solceller på mitt eget hem, och jag skulle vilja höra era erfarenheter, tankar och åsikter om ämnet. Har någon av er i Uppsala redan installerat solceller på ert tak? Hur har er erfarenhet varit hittills? Har ni märkt en betydande minskning i era elkostnader?


Citera
hayder
(@hayder)
Eminent Medlem
Blev medlem: 12 månader sedan
Inlägg: 29
25/05/2023 8:32 f m  

Hej! Jag har nyligen installerat Solceller Uppsala på mitt tak här i Uppsala och jag är mycket nöjd med resultatet. Min erfarenhet har varit positiv hittills. Jag har märkt en betydande minskning i mina elkostnader sedan jag började producera min egen solenergi. Det är fantastiskt att kunna dra nytta av solens kraft för att driva mitt hem och samtidigt bidra till en mer hållbar miljö. Jag skulle starkt rekommendera att utforska möjligheten att installera solceller för alla som är intresserade av att minska sin elkostnad och göra en positiv miljöpåverkan. Har någon annan här i Uppsala också installerat solceller? Dela gärna era erfarenheter och tankar!


SvaraCitera
lopez
(@lopez)
Eminent Medlem
Blev medlem: 12 månader sedan
Inlägg: 33
28/05/2023 1:13 e m  

Det är alltid intressant att höra om andra personers erfarenheter med solceller i Uppsala. Har någon annan här installerat solceller i staden? Hur har er upplevelse varit? Dela gärna era tankar och erfarenheter med oss. Det kan vara till stor hjälp för andra som överväger att installera solceller i sina egna hem. Tack för att du delar din positiva erfarenhet!


SvaraCitera
Dela:
- - - - - NOSTALGIROCK 2015 - 2020 - - - - -